Tangelo Advokat

Tangelo har over tid fått inn mange advokatfirmaer som kunder. Vi har derfor allerede implementert de mest kjente bransjesystemene for advokater i vårt datasenter. Vi har klargjort for "Advokat Desktop" fra Jussys, "Advisor Advokat", og Datalex Advokat.

Advokater har ofte noen krav rundt sine IT-systemer. Sikkerhet er selvsagt i høysetet. Tangelo har kryptert trafikk, 2-faktor innlogging med mobil, antivirus og brannmurer av høy kvalitet.

En annen ting de ofte er opptatt av er hvor dataene ligger lagret? Når en skal velge en sky-leverandør så finnes det mange å velge i. Både i Norge og i utlandet. I tillegg bygger flere norske leverandører sine systemer i servere de leier av andre. Dette kan være hos Microsoft, Google, Amazon m.m. Det som ofte kan være en utfordring er å vite hvor dataene faktisk ligger lagret? Mange kunder i Norge er opptatt av at de vet at akkurat deres data ligger lagret i Norge. Dette er som regel ikke tilfellet. Ofte ligger dataene i USA, eller andre steder i Europa. For eksempel begynner Microsoft sine datasentre å bli fulle i Europa, slik at de må flytte data til USA. Dette merker ikke kundene noe til, men greit å vite hvor de er eller hva?

Hos Tangelo, er du garantert at dine data er lagret trygt i vårt eget datasenter i Norge. I tillegg har vi vår egen nettverksdisk i skyen ala Microsoft sin "One Drive". Her kan man enkelt få tilgang til dokumenter direkte på sin PC. Denne er også tilgjengelig på mobil, nettbrett og på web. Du som kunde vet at dataene er trygge mot innbrudd, og virus, samt at de er regulert av norsk lovverk.

Med Tangelo Advokat får du ett skreddersydd "skrivebord" ferdig satt opp med bransjesystem, lagring i Norge, og sikkerhet i toppklasse.