Det er mange fordeler å flytte IT til skyen

Vi i Tangelo har noen nøkkelord vi bruker. Disse ordene representerer fordeler ved å bruke vår skytjeneste.

Trygget

Vi erfarer at mange bedrifter ikke følger opp driftsoppgavene som hører med IT-løsningen, godt nok. Enten fordi de ikke har nok kompetanse i eget hus, eller fordi tid og ressurser ikke strekker til. Ved å flytte systemene til skyen, har du en garanti for at de blir tatt vare på. Logger blir sjekket rutinemessig, og backup kjører alltid. Blir det funnet feil, så blir de rettet uten at du som kunde trenger å tenke på det, eller betale. Du som kunde kan senke skuldrene, og vite at du ikke får nedetid, med påfølgende kostnader.

Frihet

Våre kunder har alle systemene tilgjengelig fra alle enheter. Noen bedrifter har vpn-løsninger slik at de kan koble seg til jobben, men da er man avhengig av egen programvare for å koble opp. Ergo er man bundet til maskinen som har dette ferdig satt opp.

Andre har noen systemer tilgjengelig, men ikke alle. F.eks webmail. Hos oss får du absolutt alle systemer tilgjengelig, og man kan enkelt logge på via vår nettside. Om du sitter på en internett café på ferie, eller på Ipad på hytta, er det bare å logge på.

Hastighet

Vi vet hvor viktig det er for kundene at systemene går raskt. Vi jobber hele tiden med å optimalisere løsningene for å raskest mulig brukeropplevelse. Det være seg systemkonfigurasjon, hardware og software. Dette er et virkelig fokusområde for oss.

Lønnsomhet

Ved å velge en skyløsning hos oss betaler kundene leie for alle lisenser. De må ikke oppgradere kostbare lisenser etter noen år. Hos oss er systemene alltid oppgradert til siste versjon. Hardware er en annen ting som er ferskvare. Har man egne servere så må disse gjerne byttes etter 3-5 år. Store utgifter både på selve hardwaren, og kostbare konsulent timer for å få satt opp de nye servere, og migrere data.

Med vår skyløsning kan man redusere prisen på maskinparken også. Ikke nødvendig med dyre business pc'er. Kan enten kjøpe rimelige windows maskiner, eller f.eks enda billigere Google chromebooks.

Sikkerhet

Ved å bruke en nettsky løsning slik vi har er maskinen isolert vekk fra de kritiske systemene. Skulle man være uheldig å få virus på maskinen, får ikke viruset tilgang til bedriftens systemer. Sikkerheten er i høysetet i vårt Datasenter. Brannmur, antivirus, krypterte linjer, og 2-trinns autentisering er stikkord her. Du som kunde skal være trygg på at dine systemer er sikret.

Ta kontakt hvis dette er aktuelt for din bedrift, så avtaler vi et hyggelig møte.

Send oss en melding
 • Navn*full name
  0
 • E-post*a valid email address
  1
 • Emne*Emne
  2
 • Kommentar*something more
  3
 • 4