Møteromsløsning med lyd/mic og video

Quick specs

Logitech møteromsystem med kamera som dekker alle deltagere og høyttalere med god lyd tilpasset møterom.

EKSTRA BREDT SYNSFELT FOR SMÅ OMRÅDER

Logitech MeetUp leverer enestående videokvalitet for små konferanserom. Det ekstra brede synsfeltet er perfekt for små, fleksible møterom der det sitter deltakere på begge sider av kameraet. En høydefinisjons 4K-sensor og Logitech-objektivet leverer ekstra skarpe bilder, og med panorering, vinkling og zooming kan du raskt fokusere på møtestyrerne og deres visuelle hjelpemidler.

SERTIFISERT FOR BEDRIFTSMARKEDET

MeetUp tilbyr Plug and Play-tilkobling via USB for konferanseromdatamaskiner, er sertifisert for Skype for Business og Microsoft Cortana , Cisco Jabber og tilbyr forbedret integrering med BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo, Fuze og Zoom. Hvis ditt favorittprogram gjenkjenne webkameraer, kan du bruke det med MeetUp.

PRAKTISK TILLEGGSUSTYR

Vår kostnadsfrie mobilapp (tilgjengelig på Google Play og iTunes ) forvandler smarttelefonen eller nettbrettet til en fjernkontroll for MeetUp. Legg til tilbehør som for eksempel utvidelsesmikrofonen Logitech Expansion Mic og TV-stativet TV Mount for ulike romstørrelser og konfigurasjoner. Bestill reservedeler etter behov for å holde alt gående.

Premium kameraoptikk

MeetUp kommer med førsteklasses kameraoptikk som er utsøkt konstruert og fanger opp et bredt synsfelt uten å forvrenge ansikter og møbler med en "fiskeøyeeffekt". Ansikter ser naturlige ut, skriften på tavler kan leses og rette linjer forblir rette.

Bluetooth -høyttalertelefon

Allerede tilkoblet på smarttelefonen? Ringer du opp en lydkonferanse? Koble MeetUp sammen med smarttelefonen eller nettbrettet og gled deg over enestående lydklarhet og volumer og rekkevidder som håndholdte enheter ikke kan konkurrere med.

5x zoom

Perfekt innramming av møtestyrere for å minimere bakgrunnsforstyrrelser. Zoom inn på tavler og objekter så eksterne deltakere kan se det samme som deg. Med den avanserte 4K-bildesensoren blir videoer alltid skarpe og tydelige, selv når du zoomer inn på detaljene.

RightSense-teknologi

Den proaktive teknologien fra Logitech RightSense gjør det enklere og automatisk å holde videomøter. optimaliserer menneskestemmen og forbedrer klarheten i samtalen. RightSight beveger automatisk på kameraet og justerer zoomen slik at alle blir med på bildet, og RightLight viser alle fra sin beste side, uansett lysforhold.

Logitech MeetUp

Logitech MeetUp

Pris: kr. 8.644,- eks mva og frakt (førpris: kr. 9.990,- spar kr. 1.346,-)