Tangelo Virtuell Desktop - Tangelo as
Desktop i skyen

Nettsky desktop uavhengig av utstyr

Tangelo leverer skreddersydd skrivebord til dine brukere, til fast avtalt pris. Skrivebordet befinner seg i nettskyen, og kan derfor kalles en virtuell desktop. Skrivebordet er tilgjengelig fra både PC, Mac, nettbrett og mobil. Skrivebordet er likt uansett hvilken enhet man benytter. Dermed får man det samme skrivebordet man alltid gjenkjenner, selv etterhvert som man bytter ut PC, nettbrett og mobil med nytt utstyr.

Tilpasset dine behov

Du får alle dine programmer på dette skrivebordet. Vi tilrettelegger Office, regnskapsprogram, CRM systemer og hva du ellers måtte ønske. Dermed har man alltid alle nødvendige programmer tilgjengelig, og man kan enkelt jobbe fra mange forskjellige enheter. Og når PC eller nettbrett er klar for utskifting, slipper man å legge inn alle programmene på nytt, noe som er ofte er tidkrevende. Man kobler i stedet opp mot sitt skrivebord igjen, og kan dermed starte å jobbe umiddelbart.

Ingen investering, lavere oversiktlige kostnader

Med Tangelo skrivebord i skyen slipper man investeringer i eget utstyr. Din bedrift benytter i stedet våre servere. Ettersom alle programmer også kjører på våre servere, blir behovet for kraftige PC'er til de ansatte sterkt redusert. Levetiden på bedriftens maskiner øker med flere år ettersom våre løsning krever lite maskinkraft. Dette gjør at nye innkjøp også blir billigere.

Tilgjengelighet, effektivitet og produktivitet

Daas (Desktop as a service) gjør at alle i organisasjonen kan være effektive og produktive, ettersom dataene de jobber med alltid er tilgjengelig. Det eneste man trenger er altså en billig PC, et nettbrett eller en mobil. Og internettilgang selvfølgelig.
Vår Desktop as a Service kombineres enkelt med en "Bring Your Own Device"-strategi i din bedrift.

Hjemmekontor

Med nettsky-løsning fra Tangelo kan du jobbe fra hvor som helst. Vår nettsky er en fullverdig hjemmekontor-løsning. Du kan sitte med nettbrettet på hytta og få tilgang til akkurat det samme som du har på PC'en på kontoret. Om du er hjemme og har glemt PC'en på kontoret, kan du enkelt koble deg opp fra en annen PC i husstanden. Så om været gjør at du bruker flere timer på å komme deg til og fra jobb, kan du med god samvittighet bli hjemme å jobbe i stedet.