Om oss - Tangelo as

Vi brenner for våre kunders hverdag

Hos oss i Tangelo har vi valgt å fokusere på noen nøkkelord vi opplever at er de viktigste for kundene våre. Vi etterstreber fokus på disse ordene hver dag, og jobber hardt for å bli bedre, hver dag. Vi forsøker hele tiden å ligge i front innen teknologien vi benytter, for å oppnå stadige tekniske fremskritt. Dette for at kundene våre skal oppleve at våre systemer blir enda raskere og mer stabile. Tangelo forstår hvor viktig det er med hastighet for en effektiv hverdag på arbeidsplassen.

Kundene våre skal føle seg trygge på at vi tar godt vare på deres systemer, og at dataene er sikre. Skulle filer bli slettet, så vil vi kunne kjøre tilbakekopiering av det som er borte på kort tid. Systemene skal alltid være tilgjengelige 24/7 for våre kunder, og ingen andre. Vi samarbeider tett med spesialister på brannmur og nettverk som sikrer våre systemer mot datainnbrudd.

Våre løsninger skal som sagt være tilgjengelige 24/7, men også fra alle arbeids-flater, hvor som helst. Vår løsning  er høytilgjengelig, og gir brukerne høy frihet til å kunne jobbe uansett om det er fra hjemmekontor eller hytta. Får du systemkrasj på pc, kan du ta frem nettbrettet, og fortsette der du slapp.

It-investeringer er dyrt. Både maskinvare og lisenser må oppgraderes og byttes ut jevnlig. Teknikere som skal gjøre jobben koster også. Hos oss er dette inkludert i prisen slik at du som kunde slipper ubehagelige overraskelser . For ikke å snakke om snikende kostnader. Hva er prisen på trege systemer? Hvor mye koster det at filserveren er nede i en arbeidsdag, slik at ingen av ansatte får tak i dokumentene sine? For ett fast beløp pr. måned så inkluderer dette oppgraderinger, og vedlikehold. For deg som kunde så betyr dette økonomisk forutsigbarhet og lavere kostnader.

Hvis noe av dette høres interessant ut så ta kontakt. Send en mail eller ring til oss, så kan vi ta ett hyggelig og uformelt møte.

Filosofi

Tangelo ønsker å levere så gode løsninger og tjenester at våre kunder er fornøyde. For å få til dette vet vi at vi må strekke oss ekstra for å tilfredsstille våre kunders behov. Områder vi stadig prøver å forbedre er:

• Brukervennlighet på våre løsninger
• Responstid på våre løsninger
• Tilgjengelighet på våre løsninger
• Supportkanalene mot våre kunder

Vi jobber kontinuerlig med forbedringer på løsningene vi tilbyr, slik at de alltid er moderne, sikre, stabile og tilgjengelige.

Dersom våre kunder trenger hjelp, ønsker vi at de skal få svar på sine utfordringer umiddelbart, slik at de kan være effektive og produktive. Vi tilstreber derfor å ha rask og kompetent support.

Andre IT-selskaper har felles support telefon, det man må stå lenge i kø og vente. Hos oss ringer du bare "din" tekniker, og får hjelp umiddelbart.

Tangelo vet at forskjellige bransjer har forskjellige krav til IT-løsningene. Derfor vil vi alltid tilpasse løsningen til din bedrift.

Vi vet også at det finnes noen nøkkelbehov på tvers av alle bransjer. Dette er ønskene om stabile, fleksible og tilgjengelige løsninger. Som følge av dette legger vi disse tre kjernebehovene til grunn for alle våre løsninger.

I Tangelo jobber vi sammen med kundene våre. Vi lytter til behov, og fungerer som rådgivere. Kommer det nye produkter som kan gi våre kunder ett konkuransefortrinn, så kan vi implementere dette inn i kundens løsning hvis det er ønskelig. Derfor ønsker vi å kalle oss din IT partner.

Tangelo har lang erfaring med IT-drift og skytjenester. Vi har et datasenter bygget på markedsledende teknologi, hvor kundens IT-behov ivaretas 100%.
Våre løsninger og tjenester dekker alle dine IT-behov om ønskelig.
Vårt mål er fornøyde kunder, og for å få til dette må vi tilpasse oss våre kunder, ikke omvendt. Vi stiller gjerne opp til ett møte hos dere og informerer om tjenestene våre. Er det ønskelig så kan vi ta en teknisk gjennomgang av dine systemer, og komme med ett løsningsforslag. Har du spørsmål rundt løsningene våre, eller hva vi kan tilby deg, så er det bare å ta kontakt. Fyll ut kontakskjemaet under, så ringer vi deg for en avtale.

Nyheter og tips

Hva er inkognito-modus?

Hva er det og hva gjør det Inkognito-modus er en innebygd funksjon i de fleste moderne nettlesere. Modusen gjør det mulig å bruke nettleseren uten Read More

Hvordan fikse en treg PC

Tips til hvordan du selv kan gjøre maskinen din raskere Hvordan fikse en treg PC? Du trenger ikke være profesjonell IT-tekniker for å utføre de Read More