Tangelo søker ingeniører, arkitekter og designere

Tangelo skal i gang med et prosjekt for å få grafikk intensive bransjer ut i skyen.

Det er en tydelig trend i markedet der bedrifter setter IT-systemene sine ut i skyen. Det er ønsket om økt fokus på egen bransje for å drive bedre business. Man vil ikke bruke tid, penger og fokus på IT-problemer når det er like greit å sette det bort til noen som kan det.

Denne trenden gjelder ikke i like stor grad for grafikk intensive bransjer som for eksempel ingeniører, arkitekter og designere. De bruker tunge programmer som krever mye datakraft. Dermed har de kraftige kostbare maskiner for å kunne drive disse applikasjonene. Tradisjonelle servere som brukes i bedriftmarkedet har ikke denne grafiske kapasiteten, så det vil ikke fungere godt nok til formålet.

Dette ønsker Tangelo å gjøre noe med. Vi ønsker å komme i kontakt med kunder i disse yrkesgruppene, som kunne tenkte seg å være med på prosjektet. Dere vil da få muligheten til å jobbe tett med oss for å få løsningen tilpasset optimalt slik dere ønsker å jobbe.

Dere vil da kunne få den samme tilgjengeligheten som andre bransjer har med hensyn til hvor og når dere kan jobbe. Alle bedriftens systemer, også tegneprogrammet er tilgjengelig fra alle plattformer alltid.

Nederst på siden står vår epost, telefonnummer, eller send oss en melding. La oss ta et møte, så gjør vi dette prosjektet sammen.