Antivirus og Sikkerhet

Tangelo leverer markedsledende sky-basert antivirus, og anti-spam.

Vi erfarer at veldig mange bedrifter uten egen IT-avdeling ikke har fokus på sikkerhet. Det vi ser er at det ofte er tilfeldig om det går bra eller ikke. Mange kjøper maskiner med prøveversjoner av antivirus fra ulike leverandører, der lisensen går ut etter et par måneder. Etter dette er man ikke sikret.

Andre velger å benytte seg av gratis innebygget antivirus som heller ikke er tilfredsstillende.

Dagens virus brukes til økonomisk kriminalitet. Enten såkalt "løsepenge virus" som krypterer alle filene på maskinen din, slik at ikke får brukt de før du betaler de kriminelle. Disse er veldig merkbare ettersom du mister all data.

Så er de virus som stjeler informasjon, eller datakraft fra maskinen din. Disse merker man nødvendigvis ikke, men du risikerer at kriminelle stjeler kredittkort informasjon, og koder.

Bedrifter verden rundt led store tap fra en rekke cyberangrep i første halvdel av 2017. Norge var ikke noe unntak her. Mange norske bedrifter ble angrepet. Flere av spådommene om trusler som ransomware, sårbarheter, BEC svindel og cyberpropaganda har definitivt slått til. Disse truslene har ikke hatt det samme volumet som i 2016, men bedrifter rundt om i Norge har virkelig merket virkningen. Dette har vært kostbart.

Veksten i ransomware virus ble omtrent som antatt i år (voldsom). Ransomware nådde sin topp med WannaCry og Petya-angrepene. WannaCry alene er anslått å ha infisert 300.000 maskiner verden over, og ha forårsaket økonomiske tap på opptil 4 milliarder dollar.

Dette vil du ikke ha inn i bedriften din. Det er MEGET kostbart. Hvorfor ikke la noen andre ta ansvaret, og ta vare på sikkerheten for deg? La Tangelo flytte sikkerheten til skyen.

Vi sikrer alle maskiner selv om de ikke ligger i vårt nett. Hver lisens inkluderer klient til mobiltelefon, så det er mye sikkerhet for pengene.

Sov godt om natten, Tangelo tar passer på maskinene i din bedrift.