Frihet

Frihet er ett av våre nøkkelord. For oss i Tangelo betyr ordet frihet, at våre kunder skal kunne velge når de skal jobbe, hvor de skal jobbe, og hvordan du skal jobbe. Våre systemer skal kunne kjøres på alle plattformer/arbeidsflater, dvs. Windows, Mac Os, iOS, Android, Linux, eller Chrome OS. Den skal også fungere på alle enheter som pc, mobil, og nettbrett. Dvs du som kunde skal kunne ha tilgang til alle systemene på jobben, over alt, alltid.

Skulle din bedrift flytte til nye lokaler en dag, trenger dere ikke tenke på å flytte servere, og nettverksutstyr. Ikke behov for å leie inn dyre tenknikere til å gjøre jobben. Det er bare å flytte. Har du tilgang til internett, har du tilgang til kontoret.

Skulle dere en dag få linjebrudd, eller feil med internett tilgangen, så er det ingen fare. Bare å koble maskinen til internett via mobilen, og fortsette der dere slapp.
Denne friheten gjør at du kan velge å jobbe hjemmefra på morgenen mens andre sitter i kø, slik at du kan sette deg i bilen før lunsj, og suse inn til kontoret. Slik kan dere spare verdifull tid som kan brukes til mye mer fornuftige ting enn køkjøring.
Det er mange situasjoner det fint å ha denne friheten. Reise tidligere på hytta, for å unngå kø. Du kan utvide ferien noen dager ved å jobbe noen timer ila dagen.
Har du lagt igjen maskinen din på jobb og kommer på noe viktig som ikke kan vente, så kan du låne maskinen til kona di, logge på desktopen derfra, og få tilgang til alt du trenger.
I alle disse situasjonene er det bra å ha friheten til å kunne velge.

Vi gir deg denne friheten.

Send oss en melding nedenfor hvis dette høres ut som noe for din bedrift. Vi tar kontakt med deg, så kan vi avtale et hyggelig uforplikende møte der vi forteller om oss og hva vi kan gjøre for deg.