Lønnsomhet

Ved å flytte ut driften av din bedrifts servere og IT-systemer til Tangelo’s sky-løsning, kan du si deg ferdig med kostnader rundt dyre IT-investeringer. Utskifting av servere/hardware og lisenser er en kostbar affære, og må gjøres regelmessig. Om man trenger oppgraderinger pga at utstyret begynner å bli gammelt, eller om man blir utsatt for hardware krasj eller havari av viktig programvare/system, blir dette uansett veldig kostbart.
På den ene siden er kostnader knyttet til å få systemet operativt igjen. På den andre siden er spørsmålet om hva ineffektive medarbeidere koster. Det er ikke alltid like lett å tallfeste prisen på en ansatt som ikke får gjort jobben sin tilstrekkelig, men en ting er sikkert, det koster. 
Hos oss betaler dere en fast månedlig sum pr. bruker, så tar vi oss av det som trengs av oppgraderinger. Dere vil alltid ha siste versjon av programvaren dere bruker, uten at det koster dere noe ekstra. Blir det behov for å bytte en server, så er det en oppgave dere ikke skal tenkte på. Vi sørger for at dere alltid har den kapasiteten dere trenger.
Hørt om «snikende kostnader»? Hva koster egentlig trege IT-systemer? Hva er kostnaden av trege PCer som gjør at dine medarbeidere ikke får jobbet effektivt? Vår løsning er nærmest uberørt av trege maskiner, da den ikke ligger på maskinen, men i vårt datasenter.
Ved å bruke vår skyløsning kan du spare mye penger på maskinvare. Vår løsning krever veldig lite datakraft som gjør at maskinparken deres kan leve lengre. Når PCer etter hvert må byttes ut, kan det kjøpes inn maskiner som koster betydelig mindre enn dagens business PCer til minimum 10.000,-. Denne teksten for eksempel, er skrevet på en Chromebook fra Google til kr. 2.200,-. Det er kr. 8.000,- spart, og det på en maskin.
Hos Tangelo kan du også leie utstyr om du vil, til noen hundrelapper i måneden. Dette er ett alternativ for deg som ønsker god økonomisk oversikt, og ikke vil investere i utstyr som faller raskt i verdi.
Ta kontakt for råd og tips som kan spare deg for mye penger.