Sikkerhet

Sikkerhet er ett ord som mange bedrifter setter i høysetet. Sikkerhet blir mer og mer aktuelt om dagen, da stadige nye trusler dukker opp. For å ha kontroll på sikkerheten har Tangelo valgt å bygge sitt datasenter hos en sikkerhetsleverandør som overvåker brannmur og ivaretar sikkerheten på dette området.
Vi tilbyr våre kunder to-trinns autentisering ved pålogging til skyløsningen vår. Dette er et produkt av vårt samarbeid med BuyPass. De leverer samme løsning til blant annet Norsk Tipping. Denne løsningen gjør at du i tillegg til brukernavn og passord må bekrefte med eget passord/pin kode fra mobil eller pc.
Tangelo selv sørger for at alle våre kunder alltid har oppdatert antivirus på sine "desktops", og vi kjører regelmessig skann av systemene. På mailserverne våre skannes all epost på vei inn, både for virus og spam. I tillegg scannes maildatabasene på natten.
Hvis dere velger å koble opp mobiltelefonen mot vår mailserver, så har vi mulig het til å nullstille telefonen fra våre servere. Dette for å unngå at epost kommer på avveie dersom man mister telefonen.
Ved å bruke vår skyløsning er dere sikret mot at data kommer på avveie ved tyveri av pc. All data ligger trygt lagret i vårt datasenter, ikke noe befinner seg på deres PCer. Dersom du for eksempel er på forretningsreise og blir frastjålet din bærbare pc, vil i det minste bedriftens data være trygge.
En annen fordel med vår skyløsning er at ved tyveri eller PC-krasj vil du veldig raskt kunne være online igjen med ny maskin. Fra du pakker opp ny maskin av esken kan du være tilbake på vår løsning, og jobbe videre med dine applikasjoner og dokumenter, på ett kvarter.
Skulle dere likevel ønske å beskytte maskinen mot at data lagret lokalt kommer på avveie, så kan vi selvfølgelig bistå med kryptering av maskinene deres.

Alt dette er en del av Tangelo's policy, om at "IT skal bare virke". Slik at våre kunder kan bruke tiden sin på å få jobbet effektivt, og slippe å tenke på dataproblemer.

Send oss en melding under, så tar vi kontakt med deg. Vi avtaler et hyggelig møte der vi kan fortelle mer om oss, og våre systemer. Vi kan helt sikkert hjelpe deg og din bedrift.

Send oss en melding
 • Navn*full name
  0
 • E-post*a valid email address
  1
 • Emne*Emne
  2
 • Kommentar*something more
  3
 • 4