Trygghet

Vi i Tangelo er opptatt av at kundene våre føler trygghet ved å ha oss som IT-partner.
Trygghet for oss betyr en rekke ting, som alle er viktige for oss og kundene våre. Dere skal vite at deres data er trygge hos oss. Dere skal vite at vi har gode backup rutiner. Hvis filer blir slettet skal vi kunne begynne å kopiere tilbake disse på kort tid. Backup går både lokalt på vårt datasenter, og blir i tillegg kopiert ut av datasenteret til en annen lokasjon. Når det gjelder servere så skjer noe av det samme der. Alle servere blir replikert til en annen lokasjon, slik at ved brann eller strømbrudd kan vi få bygget opp miljøet til våre kunder i løpet av kort tid.
Dere skal ikke trenge å tenke på hva som kan skje hvis det ryker en harddisk på en server. Det håndterer vi, uten at dere merker noen ting.
Data er også trygt sikret bak brannmurer, antivirus og antimalware systemer. Datatrafikken er også kryptert frem til vårt datasenter.
Hvis du skulle være så uheldig å miste eller bli frastjålet maskinen din, så ligger ingen data lokalt på maskinene ved bruk av Tangelo’s skyløsning.
Trygget for deg som kunde kan også være vissheten om at du får hjelp når du trenger det. Hos oss ringer du direkte til teknikeren, som alltid er parat til å hjelpe deg. Vi liker å jobbe sammen med kundene våre, og forsøker hele tiden å lytte til deres behov. Enten om behovet kommer fra kunden selv, eller vi ser nye muligheter som kan komme vår kunde til gode. Vi vil i så fall presentere nye løsninger og implementere disse om ønskelig.
Dette er grunnen til at vi liker vi å kalle oss din IT-partner. Dere skal ha Tangelo i ryggen, og vite at vi jobber for deg.

Send oss en melding
 • Navn*full name
  0
 • E-post*a valid email address
  1
 • Emne*Emne
  2
 • Kommentar*something more
  3
 • 4