Veeam Backup for Microsoft 365

Vi passer på dine data, du har enkel og sikker tilgang

Veeam Backup for Microsoft 365: En Oversikt

Veeam Backup for Microsoft 365 er en omfattende løsning utviklet for å beskytte dataene dine i Microsoft 365 (tidligere kjent som Office 365). Denne løsningen gir brukere muligheten til å sikkerhetskopiere og gjenopprette e-post, kalender, kontakter og andre viktige data som er lagret i Microsoft 365-applikasjonene.

Hovedfunksjoner

Automatiserte Sikkerhetskopieringer

Veeam Backup for Microsoft 365 automatiserer sikkerhetskopieringsprosessen, noe som sikrer at dataene dine er beskyttet mot tap på grunn av utilsiktede slettinger, programvarefeil eller skadelig aktivitet.


Ekspressgjenoppretting

Med løsningen kan du raskt gjenopprette enkelte elementer, som en e-post eller et dokument, uten å måtte gjenopprette hele postboksen. Dette gir en effektiv måte å håndtere mindre datahendelser på.


Sikkerhetskopiering og Gjenoppretting av Flere Applikasjoner

Veeam Backup for Microsoft 365 støtter ikke bare Exchange Online, men også andre Microsoft 365-applikasjoner som SharePoint Online og OneDrive for Business. Dette gir en helhetlig sikkerhetskopieringsløsning for organisasjonens viktigste data.


Kontinuerlig Overvåking

Løsningen gir kontinuerlig overvåking av sikkerhetskopieringsstatusen, slik at administratorer kan være trygge på at dataene er beskyttet, og raskt kan gripe inn hvis det oppstår problemer.


Eksport av Sikkerhetskopierte Data

Veeam gir muligheten til å eksportere sikkerhetskopierte data for ytterligere analyse eller arkivering, og gir organisasjoner ekstra fleksibilitet i håndteringen av dataene.


Hvorfor Veeam Backup for Microsoft 365?

Komplett Beskyttelse: Gir omfattende beskyttelse for dataene dine i Microsoft 365, uansett hvilken applikasjon de er lagret i.

Simpel Administrasjon: Enkel og brukervennlig administrasjonsgrensesnitt gjør det enkelt for administratorer å konfigurere, overvåke og administrere sikkerhetskopieringsprosesser.

Skalerbarhet: Løsningen er skalerbar og passer for både små og store organisasjoner, slik at den kan vokse i takt med bedriftens behov.

Samsvar: Hjelper organisasjoner med å oppfylle samsvars- og reguleringskrav ved å sikre trygg sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data.

Veeam Backup for Microsoft 365 gir en robust og pålitelig måte å beskytte organisasjonens data i Microsoft 365-miljøet, og det er et verdifullt verktøy for å opprettholde forretningskontinuitet og datasikkerhet.

Ta kontakt

Send oss en melding om du ønsker en samtale med oss.