Teams er ikke bare møter og chat

 

Kanaler og faner

Teams inneholder en funksjon for å organisere samtaler og filer i kanaler, og kan legge til faner for å vise annet innhold fra andre apper, som Excel-regneark eller Trello-tavler.

Apper og integrasjoner

Teams har en rekke apper og integrasjoner tilgjengelig, inkludert Microsoft 365-produkter og tredjepartsapper som Asana og SurveyMonkey, for å forbedre prosjektstyring og samarbeid.

Bots og automatisering

Teams inkluderer funksjoner for å automatisere gjentakende oppgaver og integrere tredjeparts boter for forbedret samarbeid og produktivitet.

Opptak av samtaler og møter

Teams har en innebygd funksjon for å ta opp samtaler og møter for senere visning, som kan være nyttig for notater eller referanseformål.

 

 

 

Ønsker din bedrift å lære mer om smart bruk at Teams, så send oss en melding i skjemaet under:

 

Driftsavtale for små mellomstore bedrifter

Med en driftsavtale fra Tangelo får du tilgang til vår ekspertise, supporttjenester og den aller nyeste teknologien på markedet. Du kan forholde deg til et fast månedsbeløp og avtalen kan enkelt skaleres opp eller ned etter behov.
Som kunde får du din egen tekniker. Altså en fast konsulent som kjenner din IT-løsning inn og ut, i tillegg til en backup-konsulent.
Vi drifter, vedlikeholder og overvåker dine IT-løsninger, og har mange kloke hoder som er klare for å hjelpe. Det er med andre ord fritt frem for å lene seg tilbake – vi fikser det!

Ta kontakt

Har du spørsmål om hvordan vi kan passe på dine systemer i vårt datasenter?
Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg.