Veeam Backup for Microsoft 365

Vi passer på dine data, du har enkel og sikker tilgang

Veeam Backup for Microsoft 365: En Oversikt

Veeam Backup for Microsoft 365 er en omfattende løsning utviklet for å beskytte dataene dine i Microsoft 365 (tidligere kjent som Office 365). Denne løsningen gir brukere muligheten til å sikkerhetskopiere og gjenopprette e-post, kalender, kontakter og andre viktige data som er lagret i Microsoft 365-applikasjonene.

Hovedfunksjoner:

Automatiserte Sikkerhetskopieringer:

Veeam Backup for Microsoft 365 automatiserer sikkerhetskopieringsprosessen, noe som sikrer at dataene dine er beskyttet mot tap på grunn av utilsiktede slettinger, programvarefeil eller skadelig aktivitet.


Ekspressgjenoppretting:

Med løsningen kan du raskt gjenopprette enkelte elementer, som en e-post eller et dokument, uten å måtte gjenopprette hele postboksen. Dette gir en effektiv måte å håndtere mindre datahendelser på.


Sikkerhetskopiering og Gjenoppretting av Flere Applikasjoner:

Veeam Backup for Microsoft 365 støtter ikke bare Exchange Online, men også andre Microsoft 365-applikasjoner som SharePoint Online og OneDrive for Business. Dette gir en helhetlig sikkerhetskopieringsløsning for organisasjonens viktigste data.


Kontinuerlig Overvåking:

Løsningen gir kontinuerlig overvåking av sikkerhetskopieringsstatusen, slik at administratorer kan være trygge på at dataene er beskyttet, og raskt kan gripe inn hvis det oppstår problemer.


Eksport av Sikkerhetskopierte Data:

Veeam gir muligheten til å eksportere sikkerhetskopierte data for ytterligere analyse eller arkivering, og gir organisasjoner ekstra fleksibilitet i håndteringen av dataene.


Hvorfor Veeam Backup for Microsoft 365?

Komplett Beskyttelse: Gir omfattende beskyttelse for dataene dine i Microsoft 365, uansett hvilken applikasjon de er lagret i.


Simpel Administrasjon: Enkel og brukervennlig administrasjonsgrensesnitt gjør det enkelt for administratorer å konfigurere, overvåke og administrere sikkerhetskopieringsprosesser.


Skalerbarhet: Løsningen er skalerbar og passer for både små og store organisasjoner, slik at den kan vokse i takt med bedriftens behov.


Samsvar: Hjelper organisasjoner med å oppfylle samsvars- og reguleringskrav ved å sikre trygg sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data.

 

Veeam Backup for Microsoft 365 gir en robust og pålitelig måte å beskytte organisasjonens data i Microsoft 365-miljøet, og det er et verdifullt verktøy for å opprettholde forretningskontinuitet og datasikkerhet.
 
 
 
 

 

Ta kontakt

Send oss en melding om du ønsker en samtale med oss.