Lagring og backup

Vi passer på dine data, du har enkel og sikker tilgang

Backup av dine sky-data

Vår skybaserte sikkerhetskopieringsløsning gir deg muligheten til å lagre viktige data sikkert fra bedriftens skyløsning. Dette gir ikke bare fleksibilitet, men gir også pålitelig tilgang til dine data fra hvor som helst og når som helst. Vi benytter toppmoderne krypteringsteknologi for å sikre at dine data da forblir private og beskyttet mot uautorisert tilgang.
Høydepunkter:
• Sikker lagring i skyen
• Enkel tilgang til data fra flere enheter
• Automatiserte backup-planer
• Kryptert for maksimal datasikkerhet

Det er mange som tror at data er sikret mot innbrudd, hacking og virus når de ligger i skyen. Dette stemmer ikke. Det er meget viktig med en god backup av bedriftens skytjeneste.

Ekstern backup av dine lokale data

 

For virksomheter som krever ekstra trygghet, tilbyr vi skreddersydde løsninger for ekstern sikkerhetskopiering gjennom pålitelige leverandører. Dette innebærer å lagre en kopi av dine data i et eksternt datasenter, beskyttet av avanserte sikkerhetstiltak og nøye overvåking.
Fordeler:
• Ekstra lag av datasikkerhet
• Kontinuerlig overvåking av backup-prosesser
• Hurtig gjenoppretting ved behov
• Tilpassede backup-planer etter virksomhetens behov

Veeam Cloud Connect

Ønsker du en robust og pålitelig løsning for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av dine verdifulle data? Da er Veeam Cloud Connect svaret du har lett etter. Vi er stolte av å presentere en avansert skytjeneste som gir deg tryggheten og effektiviteten du trenger for å beskytte din virksomhets kritiske informasjon.

Hva er Veeam Cloud Connect?

Veeam Cloud Connect er en skybasert tjeneste som integreres sømløst med Veeam Backup & Replication-software. Dette gir deg muligheten til å utføre sikkerhetskopiering, gjenoppretting og katastrofeberedskap direkte til vår skyinfrastruktur, uten behov for dyre investeringer i egen maskinvare eller komplekse konfigurasjoner.

 

Ta kontakt

Send oss en melding om du ønsker en samtale med oss.