Microsoft 365

Vi hjelper deg med din sky-reise

Hvorfor velge Microsoft 365

Ta produktiviteten til ditt team til nye høyder? Microsoft 365 er svaret

 

Skybasert Samhandling:

Jobb fra hvor som helst, når som helst. Microsoft 365 gir deg tilgang til dokumenter, e-post og kalendere fra enhver enhet med internettforbindelse, slik at du kan være produktiv uansett hvor du er.

Sikkerhet i Verdenklasse:

Beskytt dine data med avansert sikkerhet og overvåking. Microsoft 365 integrerer bransjeledende sikkerhetsfunksjoner for å beskytte mot trusler, sikre sensitiv informasjon og gi deg ro i sinnet.

Samarbeid i Sanntid:

Få arbeidet gjort raskere med sanntids samarbeid. Rediger dokumenter samtidig med kollegaer uavhengig av hvor de er, og se endringene umiddelbart.

Effektiv Kommunikasjon:

Microsoft Teams gir deg et kraftig verktøy for kommunikasjon og samarbeid. Hold møter, chatte, og samarbeid på prosjekter, alt på ett sted.

Fleksibilitet og Skalerbarhet:

Tilpass Microsoft 365 etter dine behov. Enten du driver et lite firma eller en stor bedrift, kan Microsoft 365 skaleres for å møte dine unike krav.

Microsoft Teams

Øyeblikkelig Kommunikasjon: Chat direkte med kollegaer, del ideer og hold tråder organisert.

Grenseløse Samtaler: Uansett hvor i verden teamet ditt er, gir Teams deg muligheten til å holde samtaler og samarbeide sømløst.

Møter og Videokonferanser:

Virtuelle Møter: Planlegg og delta i møter med kollegaer fra hvor som helst, med høykvalitets lyd og video.

Skjermdeling: Presenter ideer ved å dele skjermen, dokumenter eller presentasjoner i sanntid.

Filer og Samarbeid:

Skybasert Fildeling: Lagre, del og samarbeid om dokumenter direkte fra Teams, med integrasjon med OneDrive og SharePoint.

Redigering i Sanntid: Arbeid sammen i dokumenter samtidig, uavhengig av plassering.

Integrert med Microsoft 365:

Enkel Tilgang: Få umiddelbar tilgang til Microsoft 365-applikasjonene som Word, Excel og PowerPoint direkte fra Teams.

Sikkerhet og tilgangstyring: Dra nytte av Microsofts ledende sikkerhetsfunksjoner og enkel styring av tilgang for ansatte.

Kom i gang

Fleksibilitet og skalerbarhet

Arbeid fra Hvor Som Helst: Microsoft 365 er basert på skyteknologi, noe som betyr at du har tilgang til dine dokumenter, e-post og applikasjoner uansett hvor du er, så lenge du har en internettilkobling.

Mobil Tilgang: Med mobile apper for iOS og Android kan brukerne være produktive selv når de er på farten, noe som gjør det ideelt for moderne og mobile arbeidsstyrker.

Tilpasset Bedriftsstørrelse: Microsoft 365 er utformet for å kunne tilpasses organisasjonens størrelse og behov. Enten du driver et lite oppstartsfirma eller en stor bedrift, kan du skalere Microsoft 365-tjenestene i henhold til dine spesifikke krav.

Microsoft 365-økosystemet: Plattformen er integrert med en rekke Microsoft-applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, Teams og Outlook. Dette gir brukerne en sømløs opplevelse ved å kunne jobbe med disse verktøyene direkte fra Microsoft 365-miljøet.

Ta kontakt

Lurer du på noe om Microsoft 365? Legg igjen en beskjed til oss, så tar vi kontakt.