Serverdrift

Sikkerhet for dine data

 

 

Driftsmodell

 

I Tangelo har vi drevet med serverdrift siden oppstarten, og vi har lang erfaring på dette området. Gjennom årenes løp har vi etablert en standard for alle våre kunder med onprem-servere. Det første vi gjør er å konfigurere serverne slik vi må ha de for å garantere vår oppetid. Dette inkluderer antivirus, patching, lagringsplass og performance. Det andre vi gjør er å etablere overvåking med varsling til vårt supportsenter. Denne overvåkingen konfigureres slik at den varsler oss om de små problemene, før de blir merkbare for kunden. Vårt support-team er drillet på hva de skal gjøre med de forskjellige varslingene som mottas og utbedrer disse fortløpende. Dette kaller vi preventiv serverdrift, og kunden vil derfor ikke oppleve problemer med servere driftet av oss.

Driftsavtale for små mellomstore bedrifter

Med en driftsavtale fra Tangelo får du tilgang til vår ekspertise, supporttjenester og den aller nyeste teknologien på markedet. Du kan forholde deg til et fast månedsbeløp og avtalen kan enkelt skaleres opp eller ned etter behov.
Som kunde får du din egen tekniker. Altså en fast konsulent som kjenner din IT-løsning inn og ut, i tillegg til en backup-konsulent.
Vi drifter, vedlikeholder og overvåker dine IT-løsninger, og har mange kloke hoder som er klare for å hjelpe. Det er med andre ord fritt frem for å lene seg tilbake – vi fikser det!

Ta kontakt

Har du spørsmål om hvordan vi kan passe på dine systemer i vårt datasenter?
Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg.